Lichaamspakkingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Ze geven het hele lichaam een boost. Zij zorgen voor nieuwe energie, verstevigen de huid en geven een direct voelbaar resultaat. Door de behandelingen worden afvalstoffen afgevoerd en mineralen aan de huid toegevoegd.

De behandeling begint met het scrubben van de huid waardoor de dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt voorbereid. Daarna wordt de huid ingesmeerd met de pakking en gewikkeld in folie en kun je 30 minuten genieten van een moment van totale ontspanning. De warmte van het lichaam versterkt de werking van de pakking. Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd en de huid ingesmeerd met een voedende crème.

Na een lichaamspakking voel je je als herboren en voelt de huid zijdezacht aan. Je kunt kiezen uit een losse behandeling van 60 minuten of 3 behandelingen.

 

Keuze uit:
Ghassoul lichaamspakking

  • ontgiftend
  • bij huidproblemen

Bevat een hoog gehalte magnesium, ijzer, calcium, kalium en natrium. Het reinigt en neutraliseert de talgproductie. Verwijdert gifstoffen en vermindert zwelling en ontstekingen. Daarnaast reguleert de klei de stofwisseling en verbetert het de circulatie. Het is een natuurlijk product.

 

Chocolade lichaamspakking

  • voor een strakke en blije huid

Helpt bij het verwijderen van ongewenst vet, gaat het verouderingsproces tegen, geeft een ontspannend gevoel en bevordert de transpiratie, dat helpt de gifstoffen te verwijderen.

 

Aardbei lichaamspakking

  • voor een glanzende en verzorgde huid

Werkt diep verzorgend, voedt de huid, vernieuwt de huid en na de behandeling is de huid sterk, zacht en voldaan en heeft een prachtige glans.

 

Cleopatra lichaamspakking

  • voor de 50+ huid

Vochtinbrengende en voedende pakking. Door het hoge aandeel van voedende oliën, vitamines en mineralen, worden aan de huid de werkstoffen toegevoegd die de huid nodig heeft. Verzorging voor de normale tot droge huid. Het geeft een zijde zacht gevoel op de huid.

 

Algen lichaamspakking

  • voor de afvoer van afvalstoffen
  • hydraterend

Verwijdert dode huidcellen, stimuleert een goede bloedcirculatie, de celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd, het heeft een vochtregulerende werking en de huid wordt er mooi en zacht van.